اخبار داغ
  از حیثیت مجلس دفاع کنید
 بازنشستگان توان گذران زندگی خود را ندارند
 ساماندهی کارکنان دولت با جدیت پیگیری شود
 مردم منتظر اقدام در پرونده فساد واردات چای هستند
 عضو ناظر مجلس در شورای رقابت انتخاب شد
 ارقام تحقق ناپذیر در بودجه وجود ندارد
 کیفیت سوخت ناچارا کاهش داده می‌شود
 حاضران در فیلم غیراخلاقی گیلان بازداشت شدند
 نیروهای طرحی دوران کرونا تعیین تکلیف شود
 به معیشت مردم توجه شود
 مدیر کل آژانس نباید احساسی موضع‌گیری کند
 دولت ساخت مسکن را در اولویت کاری خود قرار دهد
 مجلس به دنبال رفع تبعیض حقوق بازنشستگان
 به تعداد نمایندگان مجلس اضافه می‌شود؟
 شناسایی حدود ۱۱۰ هزار خانه برای دریافت مالیات
 امنیت روانی جامعه را به خطر نیاندازید
 صف‌های سوخت‌گیری در تهران جمع شد؟
 این خانوارها مسکن رایگان می‌گیرند
 پاسخ قالیباف به رئیس سازمان برنامه و بودجه
 هیچ برنامه‌ای برای زمان‌بندی قطع برق وجود ندارد!
دیگر رسانه ها
 ساها در جمع ۵ ایرلاین برتر کشور
 دولت در لایحه بودجه ۱۴۰۳ بازنگری کند
 گرانی برای مردم مشکل ساز شده است
 عنوان مدرسه از برخی واحدهای آموزشی حذف می‌شود
  کیفیت سوخت ناچارا کاهش داده می‌شود
 بستر ایجاد اشتغال برای جوانان فراهم شود
  اعتیاد اینترنتی کودکان را جدی بگیرید
  سال آینده فشار مالیاتی بر مردم نداریم
 صادرات پیاز و گوجه فرنگی به زودی محدود می شود
 سهمیه سوخت این خودروها قطع می‌شود
 افزایش ۳۰ درصدی حقوق تورم را تشدید می‌کند
 مردم تهران زباله نفس می‌کشند
 خودروهای وارداتی فوتبالیست ها پلاک نمی شوند!
 به سمت حذف «کنکور» می‌رویم
 اختصاص سهام عدالت به نوزادان مطرح نیست
 مدیرعامل چای دبش اختلاسگر نیست!
 نیروگاه‌های استان تهران مازوت مصرف نمی‌کنند
 باید لوازم خانگی باکیفیت وارد شود
 ریالی از بانک مرکزی بابت تنخواه گردان خزانه نگرفتیم
 واردات کالاهای تحریمی تسهیل شد
سرویس :  جامعهارسال به دوستان ارسال به دوستان نسخه چاپی
شناسه خبر:  978چهارشنبه 5 خرداد 1400   |   13:28:39
سعیدی :

 آب شیرین کن‌ها راه حل قطعی بحران کم آبی در کشور است

سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر راه حل قطعی برای از بین بردن مشکل آب استفاده از شیرین‌کن‌ها است.
به گزارش صندلی سبز؛ معین الدین سعیدی در مورد بحران بی آبی و فرو نشست زمین گفت: امروزه بحران بی‌آبی و خشکسالی در کشور ۱۴۰ برابر بیشتر از حد ممکن است؛ حتما باید تدابیر سازنده‌ای در این راستا وجود داشته باشد. بی‌آبی در کشور خود را در قالب مشکلات متعددی نشان داده است، فرونشست زمین در همه جای دنیا حدود ۴۰ میلیمتر است. متاسفانه این بحران در کشور ما بالای ۵۵ سانتیمتر است، با چنین شرایطی باید حساسیت بیشتری نسبت به این موضوع داشته باشیم.

نماینده مردم چابهار، نیکشهر، کنارک، قصرقند و دشتیاری در مجلس شورای اسلامی افزود: بحران‌های خشکسالی و رشد وسعت بیابان‌های کشور برگرفته از سیاست‌های اشتباه اجرایی در حوزه استفاده و تخصیص آب است؛ از کشاورزی سنتی گرفته تا آمایش نادرست سرزمینی همه و همه دست به دست هم داده تا کشور در مرز هشدار بی آبی قرار بگیرد.

سعیدی تاکید کرد:  بی‌آبی موضوعی فرابخشی است و تبعات گسترده‌ای را به همراه دارد. به جرات می‌توانیم بگوییم این ﺑﺤﺮﺍﻥ بیﺁبى براى کشور بسیار خطرناک‌تر از تمام اتفاقات تلخ تاریخ خواهد بود.
شورای عالی آب و وزارت نیرو و تمام سازمان‌ها و نهادهای مربوطه باید در بحران بی‌آبی با عزم جدی‌تری ورود پیدا کنند

سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: شورای عالی آب و وزارت نیرو و تمام سازمان‌ها و نهادهای مربوطه باید در بحران بی‌آبی با عزم جدی‌تری ورود پیدا کنند. این مسئله یک موضوع حیاتی براى بشر است؛ ضرورت دارد در منابع بی پایان آبی ورود پیدا کنند.

سعیدی خاطرنشان کرد: استفاده از تهدیدهای محیط زیست در قالب فرصت می‌تواند زمینه مناسبی برای بهره برداری باشد؛ به فرض مثال در چند سال اخیر با بارش‌های متعدد سیل آسایی روبرو بودیم که استفاده از هریک در هر زمانی می‌توانست شرایط را به گونه‌ای دیگر رقم بزند. سیل سال 98 در شهرهای جنوبی از جمله سیستان و بلوچستان عاملی شده تا میلیاردها متر مکعب آب خارج شود که در جاى خود فرصتى بزرگ محسوب مى‌شد که در دریا عمان ریخته شد. خیلی راحت می‌توانستیم با ایجاد سازه‌های بتنی در مسیر این سیل‌ها مانع از هدر رفت آب شویم و از طرفی باعث انباشت آب در مرزها خواهیم شد. این تهدید قابلیت تبدیل شدن به فرصتی طلایى را داشت که در سایه بی‌توجهى مسئولان از بین رفت.

عضو فراکسیون محیط زیست مجلس اظهار کرد: سدسازی روش منسوخ شده در جهت حفظ و نگهداری آب است که متاسفانه این روش در حال حاضر هم به صورت نادرست در کشور راه اندازی شده است. به فرض مثال برخى از سدهای کشور با تبخیر 30 میلیون متر مکعب همراه هستند. حتى شبکه پایین دست در آن ایجاد نشده است. با تمام این تفاسیر ما فرصت‌های بسیاری را در ترسالی از دست داده‌ایم و در حال حاضر حسرت روزهایی را می‌خوریم که می‌توانستیم از این فرصت به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم اما چنین موضوعى مورد بى مهرى مسئولان امر قرار گرفت.

وی در ادامه یادآ ور شد: در استفاده بهینه از ظرفیت منابع آبی همه باید همکاری لازم را داشته باشند که حرف و حدیثی در آن نیست و فرهنگسازی برای مصرف بهینه آب جزو ضروریات زندگی در چنین شرایطی است؛ بر همین اساس مردم نقش کلیدی در استفاده بهینه آب دارند اما اینکه همه کمبودها و قصورات را از چشم مردم ببینیم کمی قابل سوال است.

سعیدی در پایان خاطر نشان کرد: اصلاح الگوی مصرف آب در بین مردم نقش موثری در کاهش مصرف آب خواهد داشت. در این بین تخصیص آب بین‌بخشی هم می‌تواند نقش پررنگی در کاهش منابع آبی داشته باشد. در برنامه ششم توسعه برای نهادها و سازمان‌های مختلف، نقش‌ها و برنامه‌های متفاوتی تعریف شده است. در این بین مجلس باید نقش نظارتی خود را به درستی انجام دهد. در حال حاضر راه حل قطعی برای از بین بردن مشکل آب استفاده از شیرین‌کن‌ها است، اگر بتوانیم از این ظرفیت به درستی استفاده کنیم تا حدودی مشکلات بی‌آبی کشور حل می شود.
ایمیل مستقیم:   info@sandalisabz.ir
نظر شما:
[ لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید ]
نام: *
ایمیل:
کد: *
 
     
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.
   
اینستاگرام صندلی سبز
 درباره ما | تماس با ما | پیوندها | آرشیو | RSS
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صندلی سبز است و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
© 2015 sandalisabz professional news site. All rights reserved